Obavijest Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ o privremenom načinu i vremenu rada u svezi COVID-19 (korona virus)

Sukladno uputama Ministarstva zdravstva i Nacionalnog stožera Civilne zaštite vezano uz trenutno stanje s virusom COVID -19 (korona virus), Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ iz preventivnih razloga, a radi suzbijanja širenja korona virusa od četvrtka 19. ožujka 2020. godine pa do daljnjega nastavlja svoj rad isključivo telefonskim i elektroničkim putem.

Svakim radnim danom Pon - Pet 08:00 - 15:00 sati, možete kontaktirati na brojeve telefona  095/ 230 0652 i 095/230 0650, te na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ stavila je svoje resurse na raspologanje Kriznom stožeru Civilne zaštite grada Varaždina i Varaždinske županije.

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065