Čestitka povodom godišnjice osnutka gardijskih postrojbi

  • Published in NOVOSTI

Poštovane pripadnice i pripadnici gardijskih postrojbi 84. gardijske bojne „TERMITI“, 3. gardijska brigade „KUNE“ i 4. gardijske brigade "PAUCI".

Osobita nam je čast i zadovoljstvo u ime svih bivših pripadnika 7. gardijske brigade PUMA kao i članova udruge veterana 7. gardijska brigada PUMA čestitati Vam godišnjice osnutka Vaših postrojbi sa željom i nadom da ćemo uskoro zajednički moći odati počast svim Vašim poginulim pripadnicima te zajednički proslaviti i obilježiti buduće obljetnice.

Svim Vašim bivšim pripadnicama i pripadnicima kao i članovima Vaše udruge čestitamo obljetnice osnutka. Vama i vašim obiteljima želimo puno zdravlja, mira, sreće i veselja.

 

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.