ODRŽAN SAT POVIJESTI I DRUŽENJE ZA ČLANOVE MOTO KLUBA VETERANI - CROATIA

  • Published in NOVOSTI

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ dana 24. lipnja 2023. godine organizirala je sat povijesti i druženje u Kapelici Sv. Jurja u vojarni 7. gardijske brigade „Puma“ za članove Moto kluba Veterani - Croatia.

Moto klub Veterani - Croatia osnovan je 2007. godine u cilju dizanja samosvijesti i stvaranje pozitivne percepcije javnosti o ulozi i doprinosu hrvatskih branitelja u obrani domovine, a okuplja branitelje iz cijele Republike Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Dana 24. lipnja 2023. godine Moto klub Veterani - Croatia na osnivačkoj skupštini ustrojio je drugu podružnicu - Sjeverna Hrvatska MKVC koja okuplja hrvatske branitelje, a djelovat će na području Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke županije, Međimurske i Varaždinske županije. U tom povodu, predsjednik MK Veterani - Croatia Ratko Dragović - Klek te predsjednik 2. Podružnice Sjeverna Hrvatska Slobodan Novak sa članovima Moto kluba posjetili su Grad Varaždin i članove Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“.

U sklopu navedenog, predstavnici Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i pedesetak članova Moto kluba Veterani - Croatia iz gotovo svih dijelova Hrvatske i BiH u Kapelici sv. Jurja u vojarni 7. gardijske brigade „Puma“ zapalili su svijeće te tako odali počast poginulim, nestalom i preminulim pripadnicima Tigrova i Puma te svim hrvatskim braniteljima. Nakon paljenja svijeća, brigadir Darko Duhović prisutnima je održao sat povijesti o ratnom putu 7. gardijske brigade „Puma“. Paljenju svijeća i satu povijesti nazočio je i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak koji im je zahvalio na dolasku i čuvanju uspomena na Domovinski rat, a predsjednik MK Veterani - Croatia Ratko Dragović županu Varaždinske županije i Udruzi veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ poklonio je Monografiju MK Veterani - Croatia.

SEMPER PRIMUS

  • A

    A

  • B

    B

  • B1

    B1

  • B2

    B2

  • B3

    B3

  • B4

    B4

    PODACI O UDRUZI

    Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

    Harambašićeva 34 42000 Varaždin

    Predsjednik : 095 906 4824

    Tajnik: 095 230 0652

    administrativni tajnik 095 230 0650

    e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

    radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

     

    UVJETI KORIŠTENJA

    Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.