VAŽNO!VAŽNO! PODIZANJE ULAZNICA ZA FINALE HRVATSKOG NOGOMETNOG KUPA

Svi koji su se za ulaznice za finale Hrvatskog nogometnog kupa prijavili preko udruge „PUMA“, ulaznice mogu podići na terasi caffe bara „Piccolo“, kod stadiona „Varteks“ – preko puta Varteksove porte, 31. svibnja 2017. od 18,00 do 19,00 sati – Darko Duhović.

SMJERNICE ZA UTAKMICU DOBIVENE OD MUP-a:

-       Hrvatski branitelji nalazit će se na lijevoj strani istočne tribine (kod južne tribine)

-       U 19,00 sati bit će omogućen organiziran ulazak svih pripadnika braniteljskih udruga, i to na južnoj strani stadiona te će iza južne tribine isti proći do ulaza na istočnu tribinu gdje će se vršiti kontrola karata i osoba. Invalidi koji se koriste kolicima ulaze na rečeni ulaz bez vremenskog ograničenja.

-       Svi ostali branitelji koji ne uđu organizirano u 19,00 sati, moći će ući na istočnu tribinu isključivo kroz službeni ulaz za rečenu tribinu (kod zapadne tribine, lijevo).

-       Zagrebačka ulica u Varaždinu u dijelu ispred stadiona bit će zatvorena za sav promet od 16,00 sati i neće se moći ući osim sa VIP parkirnom kartom.

-       Molimo da se apelira na navijače da se pridržavaju odredbi vezanih na Zakon o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o javnom redu i miru, osobito vezano na neprimjereno skandiranje, konzumaciju alkohola i uporabu pirotehnike.

-       U vremenu od 15,00 do 16,00 sati bit će omogućeno postavljanje transparenata na ogradu stadiona te će biti moguće unijeti navijačke rekvizite (zastave, bubnjevi megafoni i sl.). Poslije toga slijedi protueksplozijskih pregled stadiona i zatvaranje unutarnje zone na travnjaku te neće biti moguće postavljanje novi transparenata i unošenje rekvizita. Sukladno rečenome molimo da se obavijeste navijači o potrebi ranijeg dovoženja istih u Varaždinu.

-       Molimo da se apelira na navijače da ne preskakuju zaštitne ograde i ulaze na travnjak, osobito na kraju utakmice zbog održavanja programa proglašenja pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa.

-       Na tribine se neće moći unijeti kišobrani, flaše, upaljači i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara.

Uveličajmo ovu veliku sportsku manifestaciju dostojanstveno

i pokažimo da smo dobri i hvale vrijedni domaćini!!!

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“