Sv. misa u kapelici Sv. Juraja i druženje pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“

  • Published in NOVOSTI

Povodom završetka borbenih djelovanja i povratka 7. gardijske brigade „PUMA“ iz Domovinskog rata, u kapelici Sv. Juraja u bivšoj vojarni u Varaždinu, 14. listopada u 10,00 sati održati će se sv. misa za sve pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“ koji su položili živote na oltar Domovine.

Pozivamo sve obitelji poginulih i pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“, kao i sve branitelje i građane da se odazovu na sv. misu.

Nakon sv. mise biti će upriličeno druženje za pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“ i goste u 11,00 sati, u Memorijalno rekreacijskom centru hrvatskih branitelja Varaždin (UDVDR ogranak Varaždin), Optujska 66b.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.