VELIČANSTVENI KONCERT POVODOM 25. GODINA „PUMA“

  • Published in NOVOSTI

Povodom obilježavanja 25. obljetnice osnivanja 7. gardijske brigade „PUMA“, Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ u suradnji s varaždinskim HNK organizirala je, u utorak 21. studenog, koncert Klape Sveti Juraj i Orkestra Hrvatske ratne mornarice za građane.

Ovaj događaj jedan je u nizu aktivnosti u suradnji s varaždinskim HNK, kojima Udruga obilježava 25. obljetnicu osnivanja 7. gardijske brigade „PUMA“, uz prethodno održani koncert Puhačkog orkestra Hrvatske vojske i predstavu „Balde Petrice Kerempuha“, koji su također bili besplatni za sve zainteresirane građane.

U ispunjenom gledalištu varaždinskog HNK, preko 350 gledatelja imalo je priliku uživati u sat i pol prekrasnog programa koji su na veličanstven način prezentirali Klapa Sveti Juraj i Orkestar Hrvatske ratne mornarice.

Publika je imala priliku uživati u popularnim melodijama i pjesmama koje na svoj prepoznatljiv način interpretira Klapa Sveti Juraj, ovaj puta pojačana Orkestrom Hrvatske ratne mornarice, a sami izvođači potrudili su se da ovaj koncert ostane svima nazočnima u vrlo lijepoj uspomeni, te su na zaista svečan i dostojanstven način uveličali obilježavanje 25. obljetnice osnivanja 7. gardijske brigade „PUMA“.

Bilo je to veliko kulturno veče i svima koji su slušali koncert zasigurno će ostati u dugom i lijepom sjećanju.

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ organiziranjem aktivnosti povodom obilježavanja ove velike obljetnice koje su usmjerene građanima i javnosti, uspješno odaje poštovanje, čuva dignitet i promiče vrijednosti Domovinskog rata zajedno sa građanima i javnošću koji se uključuju u iste.

Podsjetimo, u prosincu će se održati izložba „7. gardijska brigada „PUMA“, javna tribina „Uloga i doprinos 7. gardijske brigade „PUMA“ u stvaranju samostalne Hrvatske“, izložbeno-prodajni sajam braniteljskih zadruga u sklopu „Adventa u Varaždinu“, polaganje vijenaca, sv. misa, sat povijesti za osnovnoškolce i svečana akdemija, a svečano obilježavanje završava 23. prosinca velikim finalom - rock koncertom u Podrumskoj sceni „Zvonimir Rogoz“.

Cijeli program obilježavanja 25. godišnjice osnivanja 7. gardijske brigade „PUMA“ može se vidjeti na stranicama Udruge „PUMA“. Pozivamo Vas da nam se pridružite.

 

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.