POZIV BIVŠIM PRIPADNICIMA 7. GARDIJSKE BRIGADE „PUMA“ I ČLANOVIMA UDRUGE 7.GARDIJSKA BRIGADA „PUMA“ NA POLAGANJE CVIJEĆA I PALJENJE SVIJEĆA

  • Published in NOVOSTI

U sklopu programa obilježavanja 25. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade „PUMA“, u četvrtak, 21. prosinca Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ organizira polaganje cvijeća i paljenje svijeća na spomen-obilježju 5. bojne 1.A brigade ZNG „Tigrovi“ na Vinici u 10,00 sati. Nakon odavanja počasti, u 11 sati obići će se mjesno groblje Sv. Petar u Petrovoj Gori gdje će se na posljednjem počivalištu ratnog zapovjednika 5. bojne 1.A brigade ZNG „Tigrovi“ i 7. gardijske brigade „Puma“ Ivana Koradea položiti cvijeće i zapaliti svijeće.

Pozivamo Vas da na polaganje dođete u obilježjima 7. gardijske brigade ili Udruge.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.