OBILJEŽEN DAN OBRANE OPĆINE POLIČNIK

  • Published in NOVOSTI

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ prisustvovala je 3. siječnja 2018. godine obilježavanju 26. godišnjice proslave Dana obrane Općine Poličnik. Tom su prilikom položeni vijenci na spomen obilježju u Suhovarima i na centralnom križu pred Crkvom Sv. Nikole u Poličniku, nakon čega je u Crkvi Sv. Nikole održana i Sveta Misa u čast poginulih branitelja i dana Obrane. Nakon Svete mise održana je izložba slika stradavanja Vukovara, zatim domjenak te u konačnici dječji turnir „Kup zahvale“.

Slijedeći odlazak u Suhovare i Drače organizirat će se 4. ožujka 2018. godine na obilježavanje dvadeset i pete obljetnice pogibije 11 i ranjavanja 21 pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“ u Operaciji “Maslenica“ – oslobađanje sela Drače, u zadarskom zaleđu. Organiziran je besplatan prijevoz autobusom, a točno vrijeme prijava i polaska biti će objavljeno naknadno.

 

 

 

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.