ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA UDRUGE VETERANA 7. GARDIJSKA BRIGADA „PUMA“

  • Published in NOVOSTI

Dana 17.02.2018. godine u 10,00 sati u Domu kulture u Sračincu održana je redovna godišnja izvještajna skupština Udruge veterana 7. gardijska brigada "PUMA“. U radu Skupštine sudjelovalo je 139 redovnih članova Udruge. Skupštinu je otvorio predsjednik Udruge Robert Puja. Nakon pozdrava svim prisutnima, predložio je verifikacijsku komisiju, radno predsjedništvo, zapisničara i ovjerovitelje zapisnika. Radno predsjedništvo, izglasano od strane Skupštine, zatim je preuzelo vođenje Skupštine.

Najprije je predložen dnevni red koji je zatim i izglasan. Prema rasporedu, prvo je uslijedilo izvješće o radu Udruge koje je podnio predsjednik Udruge, zatim financijsko izvješće koje je podnio blagajnik Udruge Dubravko Jurinić, te izvješće Nadzornog suda koje je podnio Željko Dragašević i izvješće Suda časti koje je podnio Stevo Šimunović. Slijedeća točka dnevnog reda bila je davanje razrješnice blagajniku, koji zbog osobnih obaveza i posla više ne može obnašati dužnost, te izbor novog blagajnika za kojeg je predložen i izglasan redovni član Udruge Marijan Pavlic.

Slijedeće je na redu bilo čitanje plana rada za 2108. godinu kojeg je predstavio predsjednik Udruge Robert Puja te financijskog plana za 2018. godinu kojega je predstavio tajnik Udruge Igor Tkalec. Skupština je jednoglasno prihvatila oba plana.

Na kraju, predstavljena je Vojno kulinarska udruga Republike Hrvatske koja je prva Udruga takvog tipa na području Lijepe naše. Udruga je osnovana s ciljem promicanja tradicionalnog hrvatskog vojnog kulinarstva, a predsjednik Udruge Zoran Ivić na Supštini je ukratko objasnio ciljeve i planove Udruge.

Nakon završetka Skuštine, upriličeno je prigodno druženje uz domjenak i tamburaški sastav Prvi srakarski tamburaši.  

Ovom prilikom zahvaljujemo Općini Sračinec i načelniku Božidaru Novoselcu na tradicionalnom gostoprimstvu u Domu kulture u Sračincu, svim donatorima na donacijama i pomoći u organizaciji provedbe Skupštine, svim prijateljima Udruge i gostima koji su uveličali Skupštinu. Također, od srca se zahvaljujemo Tihomiru Rožmariću i Krunoslavu Čoli na prekrasnom poklonu - uokvirenoj koračnici 7. gardijske brigade „PUMA“ za koju je 1995. godine tekst napisao Tihomir Rožmarić, a uglazbio ju je Davor Bobić.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.