Obavijest MHB

  • Published in NOVOSTI

Obavještavam Vas da se potvrde u kojima je vidljivo koliko hrvatski branitelj/ica  ima borbenog, odnosno neborbenog sektora mogu podići u Područnoj jedinici Ministarstva hrvatskih branitelja Varaždin, Pavlinska 8 (ulaz iz Preradovićeve), radnim danom od 9-16 sati. Potvrde se također mogu zatražiti putem e-maila u kojem slučaju treba navesti podatke o hrvatskom branitelju/ici (ime, prezime, OIB) te svrhu za koju se potvrda traži.

U prilogu je obrazac zahtjeva za potvrdu koja se treba ispuniti u slučaju osobnog dolaska u Područnu jedinicu pri čemu se u gornjem dijelu upisuje ime i prezime i oib one osobe koja traži potvrdu, a na donjem dijelu ime i prezime i oib hrvatskog branitelja/ice na kojeg glasi potvrda.

S obzirom da Međimurska županija nema Područnu jedinicu, potvrde za hrvatske branitelje iz Međimurske županije također se mogu zatražiti kod nas pismeno ili putem e- maila.

S poštovanjem,

 

Snježana Hunjet,

voditeljica pododsjeka u Područnoj jedinici Ministarstva hrvatskih branitelja Varaždin

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.