Bosansko Grahovo - Dan sjećanja 2018.

  • Published in NOVOSTI

U spomen na događaje 13. i 14. kolovoza, akcija Derale, izaslanstvo Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ prisustvovalo je misnom slavlju i komemoraciji u Bosanskom Grahovu za poginule pripadnike 141. brigade HV, 6. domobranske pukovnije i 7. gardijske brigade „Puma“ u kojoj su život položili pripadnici „Puma“ Romano Ribić i Stjepan Križanec.
U župnoj crkvi sv. Ilije Proroka u Obljaju održana je misa zadušnica koju je predvodio Biskup Banjalučki Franjo Komarica uz asistenciju vl. Davora Klečine, nakon čega su pokraj središnjeg spomen-križa u središtu Bosanskog Grahova položeni vijenci i zapaljene svijeće.

Opširnije na linku Slobodna Dalmacija

https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/560880/iako-je-to-siroj-javnosti-nepoznato-nakon-oluje-se-vodila-teska-bitka-za-konacno-slamanje-srpskih-snaga-u-toj-akciji-poginuo-je-21-hrvatski-vojnik

 

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.