POZIV NA JAVNU TRIBINU „PRAVA HRVATSKIH BRANITELJA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI KROZ SURADNJU INSTITUCIJA“

  • Published in NOVOSTI

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ poziva obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“, članove Udruge i hrvatske branitelje da prisustvuju javnoj tribini pod nazivom „Prava hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji kroz suradnju institucija“ radi što bolje informiranosti o pravima te nadležnosti njihovog rješavanja. Tribina će se održati dana 17. prosinca (ponedjeljak) 2018. godine u 10,00 sati u Velikoj dvorani Županijske palače, Franjevački trg 7, Varaždin. Teme javne tribine su:

            - Javni pozivi i natječaji Ministarstva hrvatskih branitelja

            - Provedba Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji u dijelu             nadležnosti Ureda državne uprave

            - Prava iz mirovinskog osiguranja koja se počinju primjenjivati od 1.1.2019. godine

            - Razvoj palijativne skrbi za hrvatske branitelje

 

Javna tribina održava se u suradnji Područne jedinice Ministarstva hrvatskih branitelja sa kolegama iz područnih Ureda državne uprave, HZMO i palijativne skrbi.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.