POZIV NA POLAGANJE RUŽA I PALJENJE SVIJEĆA KOD SPOMEN OBILJEŽJA „PUMA“ U VARAŽDINU U UTORAK, 18.12.2018.

  • Published in NOVOSTI

Pozivamo obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“, članove Udruge, hrvatske branitelje i sve građane koji to žele da u utorak, 18.12.2018. godine, nazoče polaganju ruža i paljenju svijeća kod Spomen obilježja „PUMA“ u parku 7. gardijske brigade „PUMA“. Nakon 6 etapa hodnje od Našice preko Slatine - Đurđevaca - Koprivnice - Ludbrega pa do Varaždina i prijeđenih 184 km, 2. mehanizirana bojna „PUME“ na putu prema vojarni proći će kraj Spomen obilježja „PUMA“ kako bi položili ruže i zapalili svijeće za sve poginule pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“. Dolazak 2. MB „PUME“ kod spomen obilježja očekuje se oko 15 sati, te Vas stoga molimo da se u to vrijeme okupimo kod spomenika.

Na zadnjoj etapi hodnje od Ludbrega do Varaždina u mjestu Trnovec Bartolovečki u hodnju će se uključiti potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH gospodin Damir Krstičević, načelnik glavnog stožera OSRH-a general pukovnik Mirko Šundov, državni tajnik u Ministarstvu obrane RH gospodin Zdravko Jakop, zapovjednik HKoV-a general bojnik Siniša Jurković i zapovjednik GOMBR-e brigadir Mijo Valdžić.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.