Ministra Krstičevića poznajemo kao suborca, domoljuba, časnog i odvažnog čovjeka i ima našu punu potporu

  • Published in NOVOSTI

Prateći medijske natpise zadnjih tjedana vezano za kupnju borbenih zrakoplova "BARAK" stječe se dojam kako u Hrvatskoj postoji neslućeni broj "stručnjaka" i vrhunskih "poznavatelja" problematike ratnog zrakoplovstva, ali i obrambenog planiranja i razvoja oružanih snaga RH koji nesmiljeno napadaju Ministarstvo obrane i ministra Krstičevića. Problematika kojom se Ministarstvo obrane bavi je vrlo kompleksna i ne može je se ad hoch komentirati niti "prepričavati" na portalima ili tiskovinama. Žestina i upornost nekolicine medijskih ķuća kojom se javnosti pokušava nametnuti pogrešna slika o ministru Krstičeviću naprosto zaprepašćuje svojim bezobrazlukom i traženjem "krivca" u čovjeku koji je u vrlo kratkom vremenu uspio u konceptu Domovinske sigurnosti jasno definirati sigurnosne izazove koji se stavljaju pred hrvatske oružane snage u budućnosti i pokrenuti njihov razvoj u tom smjeru.
Postavljamo pitanje kome to smeta.
Ministra Krstičevića, generala HV čije su zasluge u obrambenom Domovinskom ratu nemjerljive, poznajemo kao suborca, domoljuba, časnog i odvažnog čovjeka, velikog radoholičara i nesumnjivo stručnjaka u području obrane koji je svoj život posvetio obrani hrvatske države i dobrobiti hrvatskog naroda ne kalkulirajući o osobnoj sigurnosti. Upravo njega smatramo najzaslužnijim za povratak PUMA u matičnu bazu u Varaždinu, čime je odao priznanje narodu sjeverozapadne hrvatske za sve žrtve tijekom Domovinskog rata, ali i potaknuo ekonomsku sigurnost ovih krajeva.
Upravo zbog ovih njegovih osobina uvijek je imao našu potporu i imat će je.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.