SNIMANJE VIDEO SPOTA PTSP (NE DAM SE)

  • Published in NOVOSTI

Krajem 2018. godine snimljen je video spot za pjesmu PTSP (Ne dam se) čije je stihove napisao i otpjevao Dražen Popijač Pupi. Snimanje video spota odvijalo se na više lokacija - na prostoru Gradske sportske dvorane Arena Varaždin, Memorijalno-rekreacijskog centra hrvatskih branitelja Varaždin - UDVDR Ogranak Varaždin i kapelice Sv. Juraja u vojarni 7. gardijske brigade PUMA.

Na video spotu radila je renomirana grupa umjetnika predvođena autorom i režiserom video spota doajenom hrvatskog glumišta Ljubomirom Kerekeš i televizijskim i filmskim glumcem Draškom Zidarom uz kojeg su sudjelovali i sami hrvatski branitelji. Direktor fotografije je Tin Majnarić, a glazbu je napisao i režirao Nenad Kumrić Charlie.

Ovim putem zahvaljujemo sponzorima i donatorima koji su pomogli u realizaciji video spota PTSP (Ne dam se).

 

 

Ovaj video spot realiziran je uz pomoć donatora gospodina Zlatka Dalića, izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije, i gospodina Anđelka Stričaka, saborskog zastupnika, Hrvatske elektroprivrede, Hrvatske radiotelevizije, Grada Varaždina, Općine Martijanec i Ministarstva hrvatskih branitelja.

 

 

 

 

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.