ODRŽANA SVETA MISA POVODOM BLAGDANA SV. JURAJA

  • Published in NOVOSTI

Dana 23. travnja 2019. godine povodom blagdana Svetog Juraja, zaštitnika policije, vojske i 7. gardijske brigade „PUMA“, u kapelici Sv. Juraja u vojarni 7. gardijske brigade „Puma“ u Varaždinu održana je sveta misa. Svetu misu predvodio je vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan uz suslužje više svećenika.

Prije mise, obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“, predstavnici vojske i policije, te predstavnici braniteljskih udruga u kapelici su zapalili svijeće za sve žrtve Domovinskog rata, a po završetku mise upriličen je prigodni domjenak u vojnom restoranu vojarne 7. gardijske brigade „Puma“.
Na kraju domjenka dodijeljene su zahvalnice Udruzi veterana 7. gardijska brigada „Puma“ i Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Varaždin za dobru suradnju s 2. mehaniziranom bojnom "Pume" stacionirane u Varaždinu. Zahvalnice je predsjednicima udruga uručio zapovjednik bojne bojnik Zlatko Iživkić, na čemu mu se ovim putem zahvaljujemo.

Zahvaljujemo također i vlč. Ivici Horvatu koji je pomogao u organizaciji sv. mise, msgr. Juri Bogdanu na održanoj sv. misi te svima koji su svojim dolaskom uveličali ovaj događaj.

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.