Održan 4. memorijalni nogometni turnir „Pume Slavonije“

U organizaciji Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ 15.06.2019. godine u Vuki je održan

1. memorijalni nogometni turnir "Pume Slavonije" u čast i sjećanje na trojicu poginulih pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“ iz Slavonije: Antonia Adrića iz Vrpolja, Martina Segedija iz Livane i Nenada Soline iz Čepina.

Na spomeniku poginulim braniteljima Općine Vuka položeni su vijenci i zapaljene svijeće, a memorijalni turnir  otvorio je prvi dočasnik 3. pješačke satnije, 2. mehanizirane bojne “Pume”, stožerni narednik Mario Sladoljev.

Na turniru su sudjelovale ekipe NK „BSK“ Beketinci, NK „KLAS“ Čepin, NK „GOLEO“ Dopsin i NK „ŠUBIĆ“ Vuka, a nakon odigranih utakmica poredak je slijedeći:

1. NK “KLAS” ČEPIN
  2. NK “GOLEO” DOPSIN
  3. NK “ŠUBIĆ” VUKA
  4. NK “BSK” BEKETINCI

Ovim putem zahvaljujemo Ministarstvu hrvatskih branitelja, svim donatorima, kao i gostima i ekipama koji su nam pomogli u organizaciji i provedbi 4. memorijalnog nogometnog turnira „Pume Slavonije“.

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065