POZIV NA OBILJEŽAVANJE DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DANA HRVATSKIH BRANITELJA U KNINU 2022. GODINE

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ organizira prijevoz u Knin povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja dana 05. kolovoza 2022. godine ( petak ).

Pozivamo članove obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“ i članove Udruge koji su zainteresirani za odlazak u Knin 05.08.2022. godine da se jave isključivo telefonski  na kontakte 095 906 4824 ili 095 230 0650 svakim radnim danom

od 8 - 15 h najkasnije do  03. kolovoza 2022. godine do 15,00 sati.

Svi detalji oko vremena i mjesta polaska bit će objavljeni naknadno, kao i cjelokupni program obilježavanja za 5. kolovoz 2022. godine.

Autobusi će pokrivati ulaske na slijedećim mjestima:

Čakovec, Varaždin, Ivanec, Lepoglava, Krapina, odmorište Sesvete, naplatna postaja Lučko i Bjelovar, Koprivnica.

Za ostala područja RH prijevoz ćemo pokušati osigurati u suradnji s ostalim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata.

Dignimo pobjedničke zastave visoko!

SEMPER PRIMUS