ODRŽAN 26. MALONOGOMETNI TURNIR „TRI HRVATSKA VITEZA“ U CVETLINU I MANIFESTACIJA „DANI SPORTA, ZABAVE I KULTURE“ TE POLAGANJE VIJENACA NA SPOMEN OBILJEŽJU POGINULOM BRANITELJU STJEPANU KRIŽANCU U VIŠNJICI

  • Published in NOVOSTI

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i ove je godine tradicionalno sudjelovala u odavanju počasti poginulim braniteljima Ivanu Čižiću, Slavku Smiljanu i Kreši Šmintiću u Cvetlinu na 26. memorijalnom malonogometnom turniru „Tri hrvatska viteza“ koji je organiziran 28. i 29. srpnja 2023. godine.

Dana 28. srpnja 2023. godine u župnoj crkvi Svetog Petra i Pavla u Cvetlinu održana je Sveta misa za poginule branitelje iz Cvetlina, nakon čega je uslijedilo polaganje vijenaca i paljenje svijeća na spomen obilježju za poginule te na grobovima poginulih Ivana Čižića, pripadnika 1. gardijske brigade „Tigrovi“, Slavka Smiljana, pripadnika 104. brigade HV-a, i Kreše Šmintića, pripadnika 7. gardijske brigade „Puma“.  Nakon odavanja počasti, uslijedilo je svečano otvorenje malonogometnog turnira koji se održao na igralištu Osnovne škole Cvetlin. Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa UŠR Višnjica, drugo Cevni sistemi Knez, treća je bila UŠR Cvetlin, a četvrta ekipa IKIAG.

 Predstavnici Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ dana 4. kolovoza 2023. godine sudjelovali su na svečanom otvorenju manifestacije "Dani sporta, zabave i kulture" u Višnjici, a u sklopu koje se održava i memorijalni malonogometni turnir u spomen na poginulog hrvatskog branitelja Stjepana Križanca iz Višnjice. Organizator turnira je Udruga za sport i rekreaciju „Sport za sve“ Višnjica, a glavni pokrovitelj turnira je Grad Lepoglava.

Dana 04. kolovoza 2023. godine kod spomen obilježja na mjesnom groblju u Višnjici minutom šutnje, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odana je počast poginulom višnjičkom branitelju Stjepanu Križancu. Polaganju vijenaca uz obitelj poginulog Stjepana Križanca, nazočili su i članovi višnjičkih i braniteljskih udruga, predsjednik Gradskog vijeća Grada Lepoglave Robert Dukarić te gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić.

 Ovim putem zahvaljujemo se domaćinima na pozivu te na organizaciji memorijalnih malonogometnih turnira u spomen na poginule hrvatske branitelje.

SEMPER PRIMUS

  • A

    A

  • A1

    A1

  • A2

    A2

  • B

    B

  • B1

    B1

  • B2

    B2

  • B3

    B3

  • B4

    B4

  • B5

    B5

    PODACI O UDRUZI

    Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

    Harambašićeva 34 42000 Varaždin

    Predsjednik : 095 906 4824

    Tajnik: 095 230 0652

    administrativni tajnik 095 230 0650

    e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

    radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

     

    UVJETI KORIŠTENJA

    Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.