GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA „METEL OŽEGOVIĆ“ VARAŽDIN DAROVALA UDRUZI SREBRNJAK POVODOM 180. GODIŠNJICE UTEMELJENJA PRVE HRVATSKE „ILIRSKE“ ČITAONICE

  • Published in NOVOSTI

U sklopu svečanog predstavljanja knjige „Žetva u polju otrova“ autora Ante Guge, Mario Šoštarić, ravnatelj Gradske knjižnice i čitaonice ''Metel Ožegović'' Varaždin zahvalio je Udruzi veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ na dosadašnjoj 10-godišnjoj kontinuiranoj suradnji i pomoći te je povodom 180. obljetnice utemeljenja prve hrvatske „ilirske“ čitaonice, koja je danas Gradska knjižnica i čitaonica ''Metel Ožegović'' Varaždin, Udruzi veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ darovao srebrnjak sa likom utemeljitelja Metela Ožegovića.

Ovom prilikom još se jednom najiskrenije i od srca zahvaljujemo ravnatelju Mariu Šoštariću i Gradskoj knjižnici i čitaonici ''Metel Ožegović'' Varaždin na ovom prekrasnom poklonu te im čestitamo veliku 180. obljetnicu utemeljenja!

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.