OBILJEŽEN DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ dana 18.11.2018. prisustvovala je u Škabrnji obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Škabrnje. Program je započeo komemorativnim skupom na ulazu u Škabrnju gdje je održan prigodan program, nakon kojeg su se sudionici u koloni sjećanja uputili do Spomen-obilježja masovne grobnice gdje je svečanim polaganjem vijenaca odana počast svim žrtvama Domovinskog rata. Sveta misa za sve stradale u Domovinskom ratu održana je u Crkvi uznesenja Blažene Djevice Marije. Nakon mise, krenulo se prema spomen obilježju na mjesnom groblju sv.Luke gdje su položeni vijenci na središnjem križu.

Dio pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“ i članova Udruge prisustvovao je svečanom obilježavanju Danu sjećanja na žrtvu Vukovara gdje je također održan komemorativni skup, kolona sjećanja, sveta misa, svečano polaganje vijenaca žrtvama Domovinskog rata te puštanje svjetiljki Dunavom u spomen na ubijene i nestale branitelje Vukovara.

Svim poginulim i nestalim u agresiji na Vukovar i Škabrnju, u agresiji na Republiku Hrvatsku, neka je pokoj vječni i mir Božji. HVALA im za našu Hrvatsku Domovinu.

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065