Željko Dragašević novi je predsjednik Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi

Dana 30. listopada 2020. godine u Gospiću održana je redovna izborno – izvještajni Sabor  Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi. ZUV HGP sačinjava 9 članica, sedam udruga veterana gardijskih postrojbi, Prvi hrvatski gardijski Zdrug i 84 gardijska bojna Termiti Zadar. Dosadašnjem predsjedniku Zbora Krešimiru Maretiću izlazi mandat te je Sabor bio izbornog karaktera. Za novoga predsjednika ZUV HGP izabran je Željko Dragašević iz Udruge veterana 7. GBR PUMA.

Željko Dragašević rođen je 1971. godine, oženjen, otac dvoje djece iz Bjelovara dragovoljac je Domovinskog rata od 1991. godine kao pripadnik 105. brigade HV Bjelovar, MUP-a te pripadnik 7. GBR PUMA od njenog osnutka. U Domovinskom ratu obnašao je dužnost zapovjednika izvidničke satnije 7. GBR PUMA , ranjen na Južnom bojištu te nakon Domovinskog rata umirovljen kao 80% HRVI u činu bojnika. Višestruki je nositelj vojnih odlikovanja.

U svom govoru novo izabrani predsjednik naglasio je kako će se i dalje zalagati za promicanje vrijednosti Domovinskog rata, sinergiju u radu udruga članica Zbora i partnerskih udruga , ukazivati na probleme braniteljske populacije kao i raditi na projektima koji pridonose boljitku cjelokupnog društva.

Kolegi Dragaševiću želimo puno uspjeha u radu.

Udruga veterana 7. gardijska brigada "PUMA"

SEMPER PRIMUS

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.