ODRŽANA ELEKTRONSKA SKUPŠTINA UDRUGE VETERANA 7. GARDIJSKA BRIGADA „PUMA“

  • Published in NOVOSTI

Zbog epidemioloških mjera i zabrana koje su na snazi Odlukom Nacionalnog stožera Civilne zaštite, nismo bili u mogućnosti održati  izbornu skupštinu okupljanjem članova kakvu smo do sada radili i koju smo ove godine planirali realizirati 06. veljače 2021. godine.

Upravni odbor je odlučio, uz prethodni upit i odobrenje Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Varaždinske županije, da se mandat postojećim tijelima može produžiti do održavanja Izborne skupštine, a najkasnije na rok od godine dana, ako se redovni  članovi  izjasne  pozitivno o produžetku mandata.

Elektronsko glasovanje održano je u razdoblju od 01. veljače 2021. godine od 12,00 sati do 06. veljače 2021. godine do 24,00 sata, a istoj je prisustvovalo 124 člana Udruge s pravom glasa, što je bilo dovoljno za donošenje pravovaljanih odluka.

Elektronska skupština je održana prema poslanom Dnevnom redu koji je i izglasan, a izglasani su i članovi verifikacijske komisije, radnog predsjedništva, zapisničara i ovjerovitelja zapisnika.

Slijedeće je na redu bilo izglasavanje produženja mandata osobama ovlaštenim za zastupanje Udruge i tijelima upravljanja Udrugom i to najduže na godinu dana, tj. do 11.2.2022. godine.

Nadalje, izglasano je i prihvaćeno Izvješće o radu Udruge za 2020. godinu koji je podnio predsjednik Udruge Robert Puja. Financijsko izvješće Udruge za 2020. godinu podnio je tajnik Udruge Jurica Šare, izvješće Nadzornog odbora podnio je Stanko Šincek, a izvješće Časnog suda za 2020. godinu podnio je Stevo Šimunović.

Na kraju je glasovanjem prihvaćen i Plan rada za 2021. godinu koji je predstavio predsjednik Udruge Robert Puja, kao i Financijski plan Udruge za 2021. godinu, koji je predstavio tajnik Udruge Jurica Šare.

Sve točke dnevnog reda izglasane su većinom glasova.

Sva pitanja i prijedlozi članova Udruge biti će obrađeni, a članovi će biti obaviješteni u najkraćem mogućem roku putem e-maila. 

 

IZVJEŠĆE O RADU ZA 2020. GODINU

 

FINANCIJSKO IZVJEŠĆE ZA 2020. GODINU

 

IZVIJEŠĆE NADZORNOG ODBORA 2020

 

IZVJEŠĆE O RADU ČASNOG SUDA ZA 2020 GODINU 

 

OPERTAIVNI I FINANCIJSKI PLAN ZA 2021. GODINU

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.