POZIV NA IZBORNU SKUPŠTINU UDRUGE VETERANA 7. GARDIJSKA BRIGADA „PUMA“

  • Published in NOVOSTI

Zbog epidemioloških mjera i zabrana koje su na snazi Odlukom Nacionalnog stožera Civilne zaštite, nismo bili u mogućnosti održati  izbornu skupštinu koju smo ove godine planirali održati 06. veljače 2021. godine.

Upravni odbor je odlučio, uz prethodni upit i odobrenje Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Varaždinske županije, da se mandat postojećim tijelima može produžiti do održavanja Izborne skupštine, a najkasnije na rok od godine dana, ako se redovni  članovi  izjasne  pozitivno o produžetku mandata.

Slijedom navedenog, održano je elektronsko glasovanje u razdoblju od 01. veljače 2021. godine od 12,00 sati do 06. veljače 2021. godine do 24,00 sata, a istoj je prisustvovalo dostatni broj članova Udruge s pravom glasa, što je bilo dovoljno za donošenje pravovaljanih odluka.

Elektronska skupština je održana prema poslanom Dnevnom redu koji je i izglasan, a izglasani su i članovi verifikacijske komisije, radnog predsjedništva, zapisničara i ovjerovitelja zapisnika.

 

Budući da trenutni mandat upravljačkih tijela Udruge traje samo godinu dana pozivamo Vas na izbornu skupštinu  Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ dana 03.07.2021. godine s početkom u 10,00 sati na otvorenom prostoru „ Memorijalno-rekreacijskog centra hrvatskih branitelja“ Varaždin, Kninska cesta 2 ( UDVDR, ogranak Varaždin) sa slijedećim dnevnim redom:

 

  1. IZBOR VERIFIKACIJSKE KOMISIJE, RADNOG PREDSJEDNIŠTVA, ZAPISNIČARA I

           OVJEROVITELJA ZAPISNIKA

 

  1. IZVJEŠĆE O RADU U MANDATNOM RAZDOBLJU

 

  1. PRIJEDLOZI I IZBOR U TIJELA UDRUGE

     3.1. Prijedlog i izbor kandidata za Predsjednika Udruge

     3.2. Prijedlog i izbor kandidata za zamjenika Predsjednika Udruge

     3.3. Prijedlog i izbor kandidata za tajnika Udruge

     3.4. Prijedlog i izbor kandidata za blagajnika Udruge

     3.5. Prijedlog i izbor kandidata za Upravni odbor Udruge (7 članova)

     3.6. Prijedlog i izbor kandidata za Nadzorni odbor Udruge (3 člana)

     3.7. Prijedlog i izbor kandidata za Časni sud Udruge (3 člana)

 

  1. RAZNO

 

Svi redovni članovi Udruge imaju pravo predložiti svoje kandidate za upravljačka tijela Udruge te iste birati na izbornoj skupštini.

 

 

SEMPER PRIMUS

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.