Godišnja redovna IZBORNA Skupština Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“

Redovna izvještajna, ali ove godine i IZBORNA Skupština Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, održati će se 11.02.2017. godine u Domu kulture u Sračincu s početkom u 10 sati. Pozivamo članove Udruge da svojim dolaskom uveličaju svečanost Skupštine.

Isto tako napominjemo da je Skupština izbornog karaktera te se biraju članovi tijela upravljanja udrugom, odnosno članovi Upravnog odbora, predsjednik, zamjenik predsjednika, tajnik i blagajnik udruge, kao i članovi Nadzornog odbora i Časnog suda, a samim time i Glavnog odbora.

.

Svaki redovni član može birati i biti biran u tijela Udruge ali isto tako i dati prijedloge za kandidate tijela upravljanja Udrugom za koje smatra da imaju potencijala, volje i mogućnosti izvršavati zadače toga tijela.

Pozivamo članove da se odazovu Skupštini i predlože kandidate za tijela upravljanja Udrugom, na samoj Skupštini ili Upravnom odboru Udruge.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.