General Krstičević u Varaždinu

Danas, 24. ožujka 2017. godine, u Varaždin je stigao potpredsjednik Vlade i ministar obrane general Damir Krstićević. Svrha posjeta odonosila se na posljednje dogovore oko povratka vojske u Varaždin u vojarnu Ivan V Drašković.

Po okončanju dogovora general Krstičević je u pratnji generala Zdravka Jakopa, državnog tajnika Ministarstva obrane, saborskog zastupnika Anđelka Stričaka, predsjednika Udruge veterana 7. gbr "Puma" Roberta Puje, političkih i javnih dužnosnika Varaždinske županije obišao spomen kapelicu u vojarni. Prije predviđenog druženja sa braniteljima u Hotelu "Parak" general Krstičević je zapalio svijeću i položio ružu na spomenik Puma u centru grada. U emotivnom obraćanju velikom broju branitelja i žitelja ovog kraja naglasio je važnost povratka vojske u Varaždin, a osvrnuo se i na odličnu suradnju 7. gardijske brigade "Puma" i 4. gardijske brigade "Pauci" tijekom Domovinskog rata.

tekst Ena Šimek-Šuplika

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.