Osnovan Streličarski klub „PUMA“

  • Published in NOVOSTI

U Palači Hercer u Varaždinu je 1. kolovoza 2017. godine održana Osnivačka skupština Streličarskog kluba „Puma“. Sa zadovoljstvom možemo reći da osnivanjem ovog kluba Grad Varaždin i Varaždinska županija postaju bogatiji za još jedan sportski klub.

Osnivači Streličarskog kluba „Puma“ su tri pravne osobe: Udruga veterana 7. gardijska brigada „Puma“, Streličarski klub „Cekin“ i Git d.o.o. Veseli činjenica da se, usprkos visokim temperatura i sezoni godišnjih odmora, odazvao lijepi broj gostiju, streličara Streličarskog kluba „Puma“ kao i streličara drugih streličarskih klubova Varaždinske županije.

 

Streličarski klub „Puma“ osnovan je u godini obilježavanja 25. obljetnice osnivanja 7. gardijske brigade „Puma“ i prije svega će se u svom radu truditi okupiti branitelje i invalide Domovinskog rata jer streličarski sport jedan je od rijetkih sportova u kojem ne postoje ni dobna ni konstitucijska ograničenja, ali klub je naravno otvoren za sve koji su zainteresirani i žele se baviti streličarstvom. Uz to, poseban će se naglasak staviti na promicanje vrijednosti ovog sporta kod mladih čime se novoosnovani klub stavlja u red s klubovima/udrugama koje brinu o dobrobiti šire društvene zajednice.

 

Osnivanje novog streličarskog kluba svojim dolaskom podržali su zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar i članica Gradskog vijeća Lovorka Gotal Dmitrović. U obraćanju prisutnima, zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar izrazio je zadovoljstvo zbog truda osnivača na promicanju streličarskog sporta i čestitao na osnivanju kluba poželjevši sadašnjim i budućim članovima kluba puno dobrih rezultata.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.