POZIV NA SVEČANO OTKRIVANJE SPOMENIKA HRVATSKIM BRANITELJIMA U SRAČINCU

  • Published in NOVOSTI

Pozivamo obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“, bivše pripadnike 7. gardijske brigade "PUMA" i članove Udruge da svojom nazočnošću uveličaju svečano otkrivanje spomenika u čast četvorici poginulih, Bukal Vladi, Crnčec Josipu, Košćak Miri, Matanović Ivici i preminulom, Plantak Milanu, hrvatskom branitelju iz Domovinskog rata s područja Općine Sračinec. Svečano otvaranje biti će u petak 28.9.2018. u 18.00 sati kod Doma kulture u Sračincu.

Također, pozivamo vas na otvorenje izložbe znakovlja i obilježja postrojbi Hrvatske vojske bivšeg pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“ Ivice Barića koje će se održati u Domu kulture Sračinec u 18.15 h.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.