ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA UDRUGE VETERANA 7. GARDIJSKA BRIGADA „PUMA“

  • Published in NOVOSTI

Dana 23.02.2019. godine u 11,00 sati u Domu kulture u Sračincu održana je redovna godišnja izvještajna skupština Udruge veterana 7. gardijska brigada "PUMA“. Na Skupštine je prisustvovalo 156 članova Udruge i gostiju. Skupštinu je otvorio predsjednik Udruge Robert Puja. Nakon pozdrava prisutnima, udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, čelnim ljudima iz lokalne samouprave, izuzetna nam je čast što smo na Skupštini udruge mogli ugostiti zapovjednika  2. Mehanizirane bojne „PUME“  bjn. Zlatka Ižikića kao i njegovog zamjenika stn. Krunoslava Slavinca. Usljedilo je predlalganje verifikacijske komisije, radnog predsjedništva, zapisničara i ovjerovitelja zapisnika. Radno predsjedništvo, izglasano od strane Skupštine zatim je preuzelo vođenje Skupštine.

Najprije je predložen dnevni red koji je zatim i izglasan. Prema dnevnom redu, prvo je uslijedilo izvješće o radu Udruge koje je podnio predsjednik Udruge, zatim izvješće o radu klubova Udruge, tajnik Udruge Igor Tkalec podnio je financijsko izvješće, izvješće Nadzornog suda podnio je Stanko Šincek, a izvješće Suda časti Stevo Šimunović. Slijedeća točka dnevnog reda bila je davanje razrješnice blagajniku Marijanu Pavlicu, koji zbog osobnih obaveza i posla više ne može obnašati dužnost, te izbor novog blagajnika za kojeg je predložen i izglasan redovni član Udruge Zvonimir Jakovina.

Slijedeće je na redu bilo čitanje plana rada za 2019. godinu kojeg je predstavio predsjednik Udruge Robert Puja te financijskog plana za 2019. godinu kojega je predstavio tajnik Udruge Igor Tkalec. Skupština je jednoglasno prihvatila oba plana.

Na kraju službenog dijela nazočnima su se obratili zamjenik načelnika Općine Sračinec g. Krunoslav Lukačić, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina g. Zlatan Avar te državni tajnik u Ministarstvu obrane g. Zdravko Jakop. Nakon završetka skupštine upriličeno je prigodno druženje uz domjenak i tamburaški sastav Prvi srakarski tamburaši.  

Ovom prilikom zahvaljujemo Općini Sračinec i načelniku Božidaru Novoselcu na tradicionalnom gostoprimstvu u Domu kulture u Sračincu, svim donatorima na donacijama i pomoći u organizaciji provedbe Skupštine, svim prijateljima Udruge i gostima koji su uveličali Skupštinu.

 

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.