POZIV NA IZVANREDNO - IZBORNU SKUPŠTINU UDRUGE VETERANA 7. GARDIJSKA BRIGADA „PUMA“

  • Published in NOVOSTI

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ poziva obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“, članove Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“ na  IZVANREDNO - IZBORNU SKUPŠTINU  Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ koja će se održati 17.10.2019. godine u Memorijalno-rekreacijskom centru Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata na adresi Optujska 66b, Varaždin s početkom u 11,00 sati.

Nažalost, izvanredno-izbornu Skupštinu sazivamo radi izbora novog tajnika Udruge „PUMA“ zbog iznenadne smrti dosadašnjeg tajnika Udruge „PUMA“ Igora Tkaleca koji nas je napustio 17.9.2019. godine.

Skupština će se održati poslije Sv. mise u kapelici Sv. Juraja u 10,00 sati u vojarni 7. gardijske brigade „PUMA“. Sveta misa održat će se povodom završetka borbenih djelovanja i povratka 7. gardijske brigade „PUMA“ iz Domovinskog rata te za 91 poginulog i 1 nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“ koji su položili živote na oltar Domovine, kao i za sve prerano preminule bivše pripadnike brigade.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.