DOLAZAK HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE U VOJARNU 7. GARDIJSKE BRIGADE „PUMA“

  • Published in NOVOSTI

Na inicijativu Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, prije prijateljske nogometne utakmice Hrvatska-Tunis u Varaždinu 11. lipnja 2019. godine, hrvatska nogometna reprezentacija sa stožerom i izbornikom Zlatkom Dalićem posjetila je vojarnu 7. gardijske brigade PUMA.

 Hrvatske reprezentativce dočekali su predstavnici Hrvatske vojske na čelu sa zapovjednikom Hrvatske kopnene vojske general-bojnikom Sinišom Jurkovićem, državni tajnik Ministarstva obrane Zdravko Jakop, gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok, saborski zastupnik Anđelko Stričak te predsjednik Udruge veterana 7. gardijska brigada „Puma“ Robert Puja.

 Nakon što su u spomen kapelici sv. Juraja u vojarni zapaljene svijeće u znak sjećanja na 91 poginulog i jednog nestalog pripadnika 7. gardijske brigade i za sve poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, Vatreni su se družili s pripadnicima 2. mehanizirane bojne Puma, članovima Udruge veterana 7. gardijska brigada Puma i hrvatskim braniteljima.

 Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ tom je prilikom Vatrenima dodijelila prigodne poklone, a zapovjednik HKoV-a general Jurković uručio je izborniku Zlatku Daliću žutu beretku, simbol Puma iz Domovinskog rata koji i danas s ponosom nose pripadnici 2. mehanizirane bojne Pume.

 „Zaista, čast nam je bila doći ovdje i pokloniti se svim pripadnicima Puma koji su poginuli u Domovinskom ratu. Za nas je to velika čast i zadovoljstvo. Za ove ljude, za Pume, za Hrvatsku vojsku spremni smo sve učiniti. Hvala ima na svemu onome što su oni dali za nas. Da nije bilo njih, ne bi bilo ni nas.“- izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

 Ovim putem još jednom od srca zahvaljujemo izborniku Daliću i hrvatskoj reprezentaciji na dolasku i ugodnom druženju te im želimo puno uspjeha u daljnjim utakmicama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.