OBAVIJEST ČLANOVIMA O ODRŽAVANJU IZBORNE SKUPŠTINE

  • Published in NOVOSTI

Dragi prijatelji,

članovi Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“.

 U veljači 2021. godine napunit će se 4 godine od zadnje izborne skupštine Udruge  veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ na kojoj je izabrano dosadašnje vodstvo. To ujedno znači da osobama koje zastupaju Udrugu i tijelima upravljanja prestaje važiti mandat. 

 To se odnosi na slijedeća tijela Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ :

- Predsjednik Udruge

- Zamjenik predsjednika Udruge

- Tajnik Udruge

- Blagajnik Udruge

- 11 članova Upravnog Odbora ( Predsjednik, Zamjenik, Tajnik i Blagajnik automatski ulaze u UO)

- 3 člana Nadzornog odbora

- 3 člana Časnog suda

Zbog epidemioloških mjera i zabrana koje su na snazi Odlukom Nacionalnog stožera Civilne Zaštite, nismo u mogućnosti održati  izbornu skupštinu kakvu smo do sada radili i koju smo ove godine planirali realizirati 06. veljače 2021. godine. Izbornu skupštinu ćemo zbog navedenog morati odgoditi dok se ne steknu zakonski i epidemiološki uvjeti za njeno održavanje, a najkasnije na godinu dana.

Međutim, Udruga mora nastaviti normalno funkcionirati u tom razdoblju. Bez izborne skupštine, osobe koje su zadužene za zastupanje Udruge (predsjednik, zamjenik, tajnik i blagajnik) gube pravo na potpisivanje dokumenata, što znači da se nećemo moći javljati ni na nove projekte niti ćemo moći završiti postojeće  projekte. Funkcioniranje Udruge nam samim time dolazi pod znak upitnika. 

Zbog svega toga je Upravni odbor odlučio, uz prethodni upit i odobrenje Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Varaždinske županije, da se mandat postojećim tijelima može produžiti ako se redovni  članovi  izjasne  pozitivno o produžetku mandata. Mandat će se produžiti do održavanja Izborne skupštine, a najkasnije na rok od godine dana.

Na Upravnom odboru smo morali pronaći način  kako produžiti mandate tijelima upravljanja i jedini mogući je putem e-maila. Putem e-maila ćemo vam poslati sve dokumente koje je potrebno odobriti i pitanje jeste li za to da se tijelima Udruge produži mandat na godinu dana.

Osim tog pitanja, bit će potrebno glasovati za prihvaćanje Verifikacijske komisije, raznih izvješća i planova za 2021. godinu.

Ovim putem molimo sve REDOVNE članove Udruge da nam na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 25.01.2021. godine dostave svoje e-mail adrese kako bi vam mogli poslati svu potrebnu dokumentaciju.

 

Nakon toga, onima koji su nam poslali e-mail adrese šaljemo dokumentaciju i od 01. veljače  od 12.00 sati  do 06. veljače 2021. godine do 12.00 sati bit će otvoreno elektronsko glasovanje. Svoje glasove nam šaljete na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

Rezultati glasovanja bit će objavljeni na službenim stranicama Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, dana 08. veljače 2021. godine.

 

SEMPER PRIMUS

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.