Čestitka povodom osnutka 30. obljetnice 113. brigade HV

  • Published in NOVOSTI

Poštovane pripadnice i pripadnici 113. brigade  HV

 Čast nam je i zadovoljstvo u ime Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ uputiti vam najiskrenije čestitke povodom 30. obljetnice osnutka vaše postrojbe koja se u Domovinskom ratu iskazala svojim djelima i hrabrošću.  S posebnim pijetetom prisjećamo se žrtve vaših poginulih suboraca koji su svoje živote položili na oltar Domovine.

Osobita nam je čast što smo u redovima 7. gardijske brigade „Puma“ imali i bivše pripadnike 113. brigade HV koji su zajedno s nama sudjelovali u obrani suvereniteta Republike Hrvatske.

Svim vašim članovima Udruge kao i svim bivšim pripadnicama i pripadnicima vaše postrojbe čestitamo 30. obljetnicu osnutka.

Udruga veterana 7. gardijska brigada “PUMA“

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.