Na Velikoj Duvjakuši na Dinari obilježit će se obljetnica pogibije 31 i nestanka 1 pripadnika 7. gardijske brigade "PUMA"

  • Published in NOVOSTI

Na Velikoj Duvjakuši na Dinari, dana 26. lipnja 2021. godine, Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ u suradnji sa Ministarstvom hrvatskih branitelja i Ministarstvom obrane organizira  obilježavanje obljetnice pogibije 31 i nestanka 1 pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“.

Ove godine prijevoz na Veliku Duvjakušu bit će organiziran  jednim helikopterom  koji će prevesti 50 sudionika na vrh Velike Duvjakuše kod spomenika 31 poginulom i jednom nestalom  pripadniku 7. gardijske brigade „PUMA“ na 1709 m visokom vrhu  Dinare.

Unatoč pandemiji bolesti COVID- a 19  i mjera Stožera Civilne zaštite i Nacionalnog kriznog stožera i ove godine okupit ćemo se u skromnoj delegaciji u kojoj će sudjelovati 5 bivših pripadnika 7. gardijske brigade. Na žalost zbog ograničenja, ovim putem pozivamo trojicu bivših pripadnika koji žele prisustvovati obljetnici na Dinari da se što prije jave na broj telefona 095/906 4824. Iznimno ove godine ispred Udruge veterana 7. gardijske brigade „PUMA“, Klub Osječko-baranjske županije, po projektu „Sjećanje na žrtvu Slavonskih Puma“ financiran od strane Osječko-baranjske županije ići će nekolicina bivših pripadnika Puma s terenskim vozilom.  Također će na obljetnici sudjelovati pripadnici 2. OMB „Pume“, GOMBR-a,  te predstavnici državne vlasti i lokalne samouprave.

 

 SEMPER PRIMUS

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.