POZIV NA ODAVANJE POČASTI NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE BICKLIRANJEM IVICE NERERA OD VARAŽDINA DO VUKOVARA

  • Published in NOVOSTI

Dana 16.studenoga.2021. godine, Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje  ispratiti će  Ivicu Nerera, bivšeg pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“, člana Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i još uvijek djelatnu vojnu osobu, pripadnika GOMBR-e, 2. oklopno mehanizirane bojne „PUME“.

 Ivica Nerer  kreće na put  biciklom u čast žrtvama Vukovara i Škabrnje i svim žrtvama Domovinskog rata od Varaždina do Vukovara dug 300 km u dvije etape.

Dolazak Ivice Nerera očekuje se dana 18. studenoga 2021. godine  oko  7:30  h na Trpinjskoj cesti.

 Tim povodom, pozivamo bivše pripadnike 7. gardijske brigade „Puma“, obitelji poginulih, umrlih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „Puma“, članove Udruge i sve hrvatske branitelje iz Domovinskog rata dana 16. studenoga 2021. godine na polaganje ruža i paljenje  svijeća u spomen na žrtvu Vukovara i Škabrnje i na sve žrtve Domovinskog rata kod Križa zahvalnosti, Crkva Sv. Nikole u Varaždinu s početkom u 10,00 sati  i kod Spomenika poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata Međimumurske županije u Perivoju Zrinskih u Čakovcu s početkom u 11,00 sati.

 

Ovim putem želimo sretnu i sigurnu vožnju našem članu Ivici Nereru.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.