ZUV HGP - Reakcija na medijske istupe političkog vodstva RH

  • Published in NOVOSTI

Svakodnevna medijska prepucavanja vodećih ljudi Hrvatske državne politike Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi smatra sramotnim i ponižavajućim. Posebice je nedopustivo da to čine preko leđa pobjedničke Hrvatske vojske.

Hrvatska vojska stvarana je u najtežim trenucima za Republiku Hrvatsku. Okosnica Hrvatske vojske hrvatski su redarstvenici, pripadnici gardijskih postrojbi, hrvatski branitelji. U stvaranje Hrvatskih oružanih snaga ugrađeni su mnogi mladi životi, proliveno je mnogo krvi nas branitelja da bismo danas imali respektabilnu Hrvatsku vojsku na čast i ponos hrvatskom narodu. Te činjenice trebali bi imati na umu oni koji preko Hrvatskih oružanih snaga hrane svoj ego i medijske obračune koriste kao prikupljanje jeftinih političkih poena.

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi osuđuje nekorektno i nemoralno korištenje medija i uplitanje Oružanih snaga Republike Hrvatske u egoistične političke obračune dionika na relaciji Pantovčak – Banski Dvori – Ministar obrane RH. Republika Hrvatska ima puno većih problema kao što je borba s pandemijom, gospodarska situacija, migracije mladih iz Hrvatske, svakodnevna inflacija i pad životnog standarda građana, svakodnevno umiranje 13 do 15 hrvatskih branitelja no sve je to nebitno jer umjesto da sjednete za stol i riješite „nastale probleme“ Vaša sposobnost svodi se na ego pojedinaca i tko je jači u vrijeđanjima i optužbama. Ako niste sposobni sjesti za stol i to riješiti znate što Vam je činiti.

Ovih dana kada se Hrvatska prisjeća najvećeg stradanja hrvatskih branitelja i civila u Domovinskom ratu, kada nam se približavaju obljetnice stradavanja u Vukovaru i Škabrnji, kada odajemo dužni pijetet poginulima, ubijenima i molimo se za pronalazak nestalih Vi medijski prostor punite svojim frustracijama i to preko leđa onih, onih koji su okosnica pobjedničke Hrvatske vojske.

Sramite se gospodo ako Vas tako možemo zvati.

ZUV HGP
Predsjednik
Željko Dragašević

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.