PREDSTAVLJANJE MURALA U SELNICI, 23.4.2022. U 13,00 SATI

  • Published in NOVOSTI

Pozivamo obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „Puma“, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „Puma“, članove Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i hrvatske branitelje da nazoče  predstavljanju - otvorenju murala na dvije trafostanice u sklopu proslave 30. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade „Puma“ u Selnici, u subotu 23.4.2022. godine u 13,00 sati.

Izrađeni murali u Selnici dio su aktivnosti oslikavanja murala diljem Hrvatske kojima je cilj promocija 7. gardijske brigade „Puma“ i njezinih pripadnika, a sve u sklopu obilježavanja „Godine Puma“, tj. 30. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade „Puma“.  U izradu murala uključene su jedinice lokalne samouprave i Ministarstvo hrvatskih branitelja, a glavni pokretač i organizator je Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“. Tijekom ove godine u planu je oslikavanje tridesetak murala u Republici Hrvatskoj.

Predstavljanje  murala na dvije trafostanice u Selnici započet će  kod trafostanice koja se nalazi iza novog vrtića, na Kamenici, ispod crkve.

Teme murala su: lik poginulog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata Davida Kukovca, 54. samostalna bojna Čakovec, grad heroj Vukovar i 7. gardijska brigada „Puma“. Oslikavanje murala na jednoj trafostanici financirala je Općina Selnica, a na drugoj trafostanici murali  su financirani putem javnog natječaja Općine Selnica na koji se javila Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“.

 

SEMPER PRIMUS

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.