PREDSTAVLJANJE MURALA U SELNICI, 23.4.2022.

  • Published in NOVOSTI

U subotu dana 23.4.2022. godine predstavljeni su murali u Općini Selnica, Međimurska županija,  u suradnji Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i općine Selnica.

Naš mural s motivom 7. gardijske brigade „Puma“ nalazi se na trafostanici u centru Selnice, na županijskoj cesti ŽC2005, Čakovec - Selnica - Sveti Martin na Muri. Tema murala koji je financiran putem javnog natječaja Općine Selnica je Vukovarski vodotoranj i 7. gardijska brigada „Puma“. Mural Vukovarskog vodotornja je dimenzija 7 x 2,20 m, dok je mural s grbom 7. gardijske brigade „Puma“ 5 x 2,20 m,  a autor murala je zagrebački umjetnik Kruno Tuđen - Thorn.

Izrađeni murali u Selnici dio su aktivnosti oslikavanja murala diljem Hrvatske kojima je cilj promocija 7. gardijske brigade „Puma“ i njezinih pripadnika, a sve u sklopu obilježavanja „Godine Puma“, tj. 30. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade „Puma“.  U izradu murala uključene su jedinice lokalne samouprave i Ministarstvo hrvatskih branitelja, a glavni pokretač i organizator je Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“. Tijekom ove godine u planu je oslikavanje tridesetak murala u Republici Hrvatskoj.

Zahvaljujemo općini Selnica i načelniku općine Ervinu Vičeviću na suradnji i predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata na prisustvovanju predstavljanja murala.

Priča se nastavlja....

 SEMPER PRIMUS

 

  • 1

    1

  • 2

    2

  • 3

    3

  • 4

    4

  • 5

    5

  • 6

    6

  • 7

    7

    PODACI O UDRUZI

    Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

    Harambašićeva 34 42000 Varaždin

    Predsjednik : 095 906 4824

    Tajnik: 095 230 0652

    administrativni tajnik 095 230 0650

    e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

    radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

     

    UVJETI KORIŠTENJA

    Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.