POZIV NA REVIJALNU MALONOGOMETNU UTAKMICU U VRSNOM KOD ŠIBENIKA

  • Published in NOVOSTI

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, dana 3.8.2022. godine  (srijeda) održati će se revijalna malonogometna utakmica u Vrsnom kod Šibenika u organizaciji Mjesnog odbora Vrsno, Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i Udruge veterana 4. gardijske brigade „ Pauci“.

Početak programa je na nogometnom igralištu u Vrsnom (Boraja) u 19,00 sati, a revijalna malonogometna utakmica odigrat će se između Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i Udruge veterana 4. gardijske brigade „Pauci“. 

Pozivamo   obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „Puma“ i članove Udruge 7. gardijska brigada „PUMA“ iz Šibensko-Kninske županije, i one koji se tamo trenutno nalaze na ljetovanju ili slično, da nazoče događaju.

Semper primus

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.