ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA UDRUGE VETERANA 7. GARDIJSKA BRIGADA „PUMA“

  • Published in NOVOSTI

Dana 11.03.2023. godine s početkom u 10,00 sati u Domu kulture u Sračincu održana je redovna godišnja izvještajna skupština Udruge veterana 7. gardijska brigada "PUMA“. Skupštini je nazočilo 157 članova Udruge i  gostiju, od čega s pravom glasa 133 članova. Skupštinu je otvorio predsjednik Udruge Robert Puja.

Nakon pozdrava prisutnima, županu Varaždinske županije Anđelku Stričaku, državnom tajniku Ministarstva obrane Republike Hrvatske Zdravku Jakopu, predstavnicima JLS-a, udrugama proisteklih iz Domovinskog rata, uslijedilo je predlaganje verifikacijske komisije, radnog predsjedništva, zapisničara i ovjerovitelja zapisnika. Radno predsjedništvo, izglasano od strane Skupštine preuzelo je vođenje Skupštine.

 Prema dnevnom redu, prvo je uslijedilo izvješće o radu Udruge za 2022. godinu, koje je podnio predsjednik Udruge. U 2022. godini Udruzi je odobreno 23 projekata na nacionalnoj i lokalnoj razini od kojih je provedeno 12, a 11 projekata realizirati će se tijekom ove godine. Tajnik Udruge Jurica Šare podnio je financijsko izvješće. Izvješće Nadzornog suda podnio je Stanko Šincek, a izvješće Suda časti Stevo Šimunović. Sva izvješća prihvaćena su jednoglasno. Nakon podnesnih izvješća, uslijedilo je razrješenje dosadašnjeg tajnika Udruge Jurice Šare, blagajnika Zvonimira Jakovine i člana Nadzornog odbora Mirka Bočkaja. Imenovanje novog tajnika Mirka Bočkaja te blagajnika Marija Benceka i Jurice Šare za člana Nadzornog odbora jednoglasno je prihvaćeno.

Slijedeće na redu bilo je predstavljanje Plana rada i financijskog plana za 2023. godinu. Plan rada za 2023. godinu predstavio je predsjednik Udruge Robert Puja, a financijski plan za 2023. godinu dosadašnji tajnik Udruge Jurica Šare. Skupština je jednoglasno prihvatila navedene planove.

Predsjednik Robert Puja zahvalio se u ime novoizabranih članova u tijelima upravljanja Udruge koji su izabrani na redovnoj izvještajnoj skupštini Udruge te svim članovima i tijelima upravljanja Udruge na sudjelovanju i nesebičnom angažmanu u radu Udruge u navedenom razdoblju.

 Na Skupštini su se u ime gostiju nazočnima obratili župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, državni tajnik u Ministarstvu obrane Republike Hrvatske Zdravko Jakop, načelnik općine Vinica Branimir Štimec i u ime Udruga proisteklih iz Domovinskog rata predsjednik Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade „ Tigrovi“ podružnica Varaždin Damir Belaj.

 Ovim putem zahvaljujemo se bivšim pripadnicima 7. gardijske brigade „Puma“, članovima Udruge i mnogobrojnim gostima na dolasku i sudjelovanju na redovnoj izvještajnoj Skupštini.

 

SEMPER PRIMUS

  • A

    A

  • A1

    A1

  • A2

    A2

  • B

    B

  • B1

    B1

  • C

    C

  • E

    E

  • E1

    E1

  • E2

    E2

  • F

    F

  • F1

    F1

  • F2

    F2

     

    IZVJEŠĆE O RADU ZA 2022. GODINU

    IZVJEŠĆE NADZORNOG ODBORA ZA 2022. GODINU

    IZVJEŠĆE SUDA ČASTI ZA 2022. GODINU

    FINANCIJSKO IZVJEŠĆE ZA 2022. GODINU

    OPERATIVNI PLAN RADA ZA 2023. GODINU

    FINANCIJSKI PLAN ZA 2023. GODINU

     

    PODACI O UDRUZI

    Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

    Harambašićeva 34 42000 Varaždin

    Predsjednik : 095 906 4824

    Tajnik: 095 230 0652

    administrativni tajnik 095 230 0650

    e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

    radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

     

    UVJETI KORIŠTENJA

    Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.