Ministar Medved s predstavnicima Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi

  • Published in NOVOSTI

Predstavnici Zbora izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te iskazali potporu radu i djelovanju Ministarstva, koje će i nadalje poticati zajedništvo i partnerski odnos sa svim udrugama iz Domovinskog rata

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved sa suradnicima primio je 7. ožujka 2023. predstavnike Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi na čelu s predsjednikom Zbora Sinišom Trohom.

Na sastanku održanom u Ministarstvu hrvatskih branitelja sudjelovali su predstavnici svih udruga gardijskih brigada članica Zbora.

Ministar Medved upoznao ih je s najznačajnijim aktivnostima i inicijativama Ministarstva, među kojima su uspostava veteranskih centara i osnivanje ustanova za dugotrajni smještaj te kontinuirana potpora bivšim zatočenicima srpskih koncentracijskih logora, kao i  vraćanje deset posto od smanjenih braniteljskih mirovina.

Istaknuo je punu potporu Vlade svim projektima i aktivnostima Ministarstva, naglasivši pritom partnerski odnos s udrugama iz Domovinskog rata, kao i dobru suradnju sa Zborom udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi.

Zahvalio im je na njihovom radu i doprinosu u očuvanju i promicanju vrijednosti iz Domovinskog rata te ih pozvao na daljnju suradnju.

Predstavnici Zbora također su predstavili svoj rad, programe i projekte te su iznijeli planove za naredno razdoblje, u čijoj realizaciji su istaknuli i važnost potpore Ministarstva.

Izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te iskazali potporu radu i djelovanju Ministarstva, koje će i nadalje poticati zajedništvo i partnerski odnos sa Zborom udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i svim udrugama iz Domovinskog rata.

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.