POZIV NA OBILJEŽAVANJE DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, DANA HRVATSKIH BRANITELJA I 28. OBLJETNICE VRO „OLUJA“ U KRAPINI

  • Published in NOVOSTI

Pozivamo obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“ i članove Udruge da prisustvuju obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 28. obljetnice VRO „Oluja“ u Krapini u srijedu, 2. kolovoza 2023. godine s početkom u 18:30.

Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 28. obljetnice VRO „Oluja“ bit će kod Spomen- obilježja smrtno stradalim i umrlim braniteljima s područja Krapinsko- zagorske županije u Perivoju Janka Draškovića u Krapini.

Organizatori obilježavanja su Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“, Udruga ratnih veterana 1. gardijske brigade „Tigrovi“, Klub „PUMA“ KZŽ- Udruga veterana 7. gardijske brigade „PUMA“, gradonačelnik Grada Krapine i župan Krapinsko- zagorske županije.

Molimo da polaganju nazočite u obilježjima Udruge sa beretkom.

SEMPER PRIMUS

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.