POZIV NA POLAGANJE VIJENACA POVODOM DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DANA HRVATSKIH BRANITELJA TE 28. OBLJETNICE VRO „OLUJA“ U VARAŽDINU

  • Published in NOVOSTI

Varaždinska županija i Grad Varaždin u suradnji s Koordinacijom braniteljskih udruga dana 04. kolovoza 2023. godine zajednički organiziraju obilježavanje  Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, te 28. obljetnicu VRO „Oluja“ prema slijedećem hodogramu:

 09:00 - polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod Križa branitelja na Gradskom groblja u Varaždinu

 10:00 - Svečanost u atriju Varaždinske županije ( prijem, prigodna obraćanja, dodjela zahvalnica, domjenak )

 Pozivamo obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“ i članove Udruge da nazoče polaganju vijenaca i paljenju svijeća i svečanosti povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, te 28. obljetnice VRO „Oluja“.

 

 Molimo sve sudionike da dođu 15 minuta ranije u obilježjima postrojbe ili udruge (majica, beretka i sl.).

 

SEMPER PRIMUS

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.