Nagrada za životno djelo Grada Varaždinskih Toplica dodijeljena stožernom brigadiru Željku Dvekaru

  • Published in NOVOSTI

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, kojom su Varaždinske Toplice obilježile Dan grada, zapovjedniku bivše 7. gardijske brigade „PUMA“ stožernom brigadiru Željku Dvekaru dodijeljena je i uručena Nagrada za životno djelo Grada Varaždinskih Toplica.

Nagrada za životno djelo stožernom brigadiru Željku Dvekaru dodijeljena je „za njegovo herojstvo u Domovinskom ratu te izniman doprinos promicanju i ugledu Grada Varaždinskih Toplica kao i ustrajno sudjelovanje u aktivnostima od javnog interesa za lokalnu zajednicu“.

Čestitamo našem bivšem zapovjedniku na ovom velikom priznanju i Nagradi za životno djelo i želimo mu uspješan daljnji rad i djelovanje.

 

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.