Održan 4. memorijalni nogometni turnir „Pume Slavonije“

  • Published in NOVOSTI

U organizaciji Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ 15.06.2019. godine u Vuki je održan

  1. memorijalni nogometni turnir "Pume Slavonije" u čast i sjećanje na trojicu poginulih pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“ iz Slavonije: Antonia Adrića iz Vrpolja, Martina Segedija iz Livane i Nenada Soline iz Čepina.

 Na spomeniku poginulim braniteljima Općine Vuka položeni su vijenci i zapaljene svijeće, a memorijalni turnir  otvorio je prvi dočasnik 3. pješačke satnije, 2. mehanizirane bojne “Pume”, stožerni narednik Mario Sladoljev.

Na turniru su sudjelovale ekipe NK „BSK“ Beketinci, NK „KLAS“ Čepin, NK „GOLEO“ Dopsin i NK „ŠUBIĆ“ Vuka, a nakon odigranih utakmica poredak je slijedeći:

  1. NK “KLAS” ČEPIN
  2. NK “GOLEO” DOPSIN
  3. NK “ŠUBIĆ” VUKA
  4. NK “BSK” BEKETINCI

Ovim putem zahvaljujemo Ministarstvu hrvatskih branitelja, svim donatorima, kao i gostima i ekipama koji su nam pomogli u organizaciji i provedbi 4. memorijalnog nogometnog turnira „Pume Slavonije“.

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.