ODRŽAN PRVI DIO 14. OTVORENOG MEMORIJALA 7. GARDIJSKE BRIGADE „PUMA“ THERMENLAND OPEN 2019

  • Published in NOVOSTI

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA" i Orijentacijski klub „Međimurje“ jučer su u Arboretumu Opeka na Vinici, u suradnji s Općinom Vinica te Osnovnom školom Vinica, održali prve dvije etape 14. otvorenog memorijala 7. gardijske brigade „PUMA“ u orijantaciji - Thermenland Open 2019  - utrke u sprintu i natjecanje u TempO preciznoj orijentaciji.

Navedene etape održane su na novoj karti Arboretuma Opeka koju je financirao Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije, a uz potporu Javne ustanove za upravljanje zaštičenim dijelovima prirode Varaždinske županije.

Održana je 1 klasična orijentacijska trka i 1 natjecanje u preciznoj orijentaciji. Natjecanje u preciznoj orijentaciji ujedno je bilo i Prvenstvo Hrvatske u TEMPO orijentaciji i natjecanje za zajedničku Hrvatsko-Slovensko-Italijansko-Mađarsku ligu u preciznoj orijentaciji. Natjecanja u preciznoj orijentaciji i orijentacijskom trčanju bodovala su se i za natjecanje za najsvestranijeg orijentacistu – ORIENTEERING TRIANGLE.

Na utrkama Memoriijala sudjelovali su natjecatelji iz Mađarske, Slovačke, Slovenije, Italije, Austrije, Ukrajine i Hrvatske, a ukupno je nastupilo oko 170 natjecatelja.

Svi rezultati mogu se pogledati na stranicama natjecanja:

  http://memorijal.blogspot.com/   i    https://crothermenlandopen.blogspot.com/

Ovim putem zahvaljujemo donatorima i svima koji su pomogli u realizaciji ovog natjecanja!

Nastavak 14. otvorenog memorijala 7. gardijske brigade „PUMA“ slijedi 22. i 23. lipnja u Varaždinskim Toplicama, na Varaždin Bregu i u Općini Sv. Ilija, mjesto Seketin, edukativno - rekreacijski centar Slugovine.

Pozivamo bivše Pume i članove Udruge da prisustvuju i pomognu u provedbi 14. otvorenog memorijala 7. gardijske brigade „PUMA“ u orijantaciji - Thermenland Open 2019.

 

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.