27. Hodočašće Hrvatske vojske u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici

  • Published in NOVOSTI

Obaviještavamo Vas da će se 27. hodočašće Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici održati u nedjelju, 6. listopada 2019. godine. Nositelj aktivnosti organizacije hodočašća na terenu bit će Područne jedinice Ministarstva branitelja odnosno djelatnik Ministarstva u centru za psihosocijalnu pomoć u županiji u kojoj nije ustrojena Područna jedinica.

 

Hodočasnicima je uz besplatan prijevoz osiguran topli obrok i pitka voda nakon sv. mise, te paketi s hranom u povratku iz Marije Bistrice (hodočasnici sami osiguravaju hranu u polasku).

 

Svi zainteresirani članovi Udruge „PUMA“ iz Varaždina i okolice za odlazak na hodočašće neka se jave do 19. rujna 2019. godine na slijedeći kontakt:

 

Draženko Mikac

095 226 0007

 

O vremenu i mjestu polaska, programu hodočašća i ostalim informacijama biti ćete naknadno obaviješteni.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.