OBILJEŽEN DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE DOMOVINSKOG RATA I DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE

  • Published in NOVOSTI

Predstavnici Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, dana 18.11.2022. godine nazočili su u Škabrnji na obilježavanju Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Škabrnje. Program je započeo komemorativnim skupom na ulazu u Škabrnju gdje je održan prigodan program, nakon kojeg su se sudionici u koloni sjećanja uputili do Spomen-obilježja masovne grobnice gdje je svečanim polaganjem vijenaca odana počast svim žrtvama Domovinskog rata. Sveta misa za sve stradale u Domovinskom ratu održana je u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Nakon sv. mise, krenulo se prema spomen obilježju na mjesnom groblju sv. Luke gdje su položeni vijenci na središnjem križu.

 

Nakon središnje svečanosti obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Škabrnje, predstavnici udruge u Suhovarima zapalili su svijeće i odali počast na Spomen-obilježju hrvatskim braniteljima za 11 poginulih pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“ te poginulim pripadnicima 114. brigade, 112. brigade, 4. gardijske brigade, 7. domobranske brigade, MUP-a te civilnim žrtvama iz II. svjetskog rata.

 

Svim poginulim i nestalim u agresiji na Vukovar i Škabrnju i u agresiji na Republiku Hrvatsku, neka im je vječna slava i hvala!

  • A

    A

  • B

    B

  • C

    C

  • D

    D

  • E

    E

  • F

    F

  • G

    G

    PODACI O UDRUZI

    Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

    Harambašićeva 34 42000 Varaždin

    Predsjednik : 095 906 4824

    Tajnik: 095 230 0652

    administrativni tajnik 095 230 0650

    e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

    radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

     

    UVJETI KORIŠTENJA

    Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.