POZIV NA ISPRAĆAJ HODAČA U PROJEKTU ''JEDNO SRCE JEDNA DUŠA – OD VUKOVARA DO DUBROVNIKA''

  • Published in NOVOSTI

Udruga veterana 7. gardijska brigada ''PUMA'' ove godine započela je suradnju sa Županijskom podružnicom Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata – Krapinsko zagorske županije i Udrugom pripadnika 104. brigade ZNG-a Varaždin u projektu ''Jedno srce jedna duša – od Vukovara do Dubrovnika''. Projekt je zamišljen kao kontinuirana hodnja od Vukovara do Dubrovnika u trajanju od 35 dana, tijekom kojih će se odavati počast na mjestima stradanja hrvatskih branitelja i civila tijekom Domovinskog rata. Osim sportskog i zdravstvenog aspekta projekta, poseban naglasak stavljen je na memorativni dio, tj. da se ne zaborave događaji i poginuli hrvatski branitelji te sve žrtve Domovinskog rata.

Projekt započinje hodnjom iz Vukovara na Dan državnosti, u utorak 30. svibnja 2023. godine i traje do 04. srpnja 2023. godine, dolaskom hodača na brdo Srđ iznad Dubrovnika.

Stoga pozivamo bivše pripadnike 7. gardijske brigade „Puma“ i članove Udruge veterana 7. gardijska brigada "PUMA“ sa područja Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije da sudjeluju i daju podršku na ispraćaju hodača i početku hodnje u Vukovaru. Hodnja počinje u 10:30 sati i kreće od Vukovarskog vodotornja.

Za zainteresirane s područja Varaždinske i Međimurske županije osiguran je autobusni prijevoz koji kreće 30. svibnja 2023. godine u 04:30 sati s parkirališta kod gradskog groblja Varaždin te ručak u restoranu Nada s početkom u 12:30 sati. Zainteresirani se mogu javiti na brojeve mobitela 095/906-4824 i 095/230-0650 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Svima koji će sudjelovati u projektu želimo sreću i uspješno hodanje.  

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.